Протестът на земеделците продължава и днес - на 20 точки повече

...
Протестът на земеделците продължава и днес - на 20 точки повече
Коментари Харесай

Илия Проданов: Протестът на земеделците продължава и днес - на 20 точки повече от вчера

Протестът на земеделците продължава и през днешния ден - на 20 точки повече от през вчерашния ден. Затруднено ще е придвижването на всякъде за по 3 часа през днешния ден. Това съобщи Илия Проданов  - председателят на Националната асоциация на зърнопроизводителите,  по бтв.

Търсим решение на проблемите и разговор не сме прекъсвали, сподели той.

Народният представител Росен Костурков съобщи, че на вчерашната изнесена комисия по земеделие е била показана законодателната стратегия. По отношение на комисията по земеделие ще се направи всичко допустимо законите да бъдат ускорено признати, сподели Костурков.

По думите му едните промени вземат решение проблеми, които са натрупвани през последните 30 години в земеделието.

Не е мъчно за един аграрни производител, че е претърпял загуби, сподели той. Тези, които са на действителна загуба, се нуждаят от парите по-бързо. Това, което държавното управление е предложило, е рационално. 

Всяка страна има механизми за подкрепяне на застрашени браншове, сподели Костурков.

По думите му върпосът е да дали да се дават пари на всички на калпак, или да се подкрепят тези които в действителност са затрашени пред изгубване и на загуба. От страна на държавното управление и ръководещите сме безусловно доброжелателни, министър председателят си прекъсна визитата в Съединени американски щати, поради тези договаряния, сподели депутатът.

 

 

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР